Πολιτικη Αποστολων

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Κύπρος: Τα προϊόντα μας αποστέλλονται Παγκύπρια με τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών ΚΡΟΝΟΣ EXPRESS και ΑΚΗΣ EXPRESS. Αποστολές μπορούν να πραγματοποιηθούν καθημερινά, πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1 έως 3 ημέρες και εξαρτάται από τον τόπο προορισμού και φόρτο εργασίας του κούριερ. Η χρέωση αποστολής αλλάζει δυναμικά, αναλόγως της μεθόδου αποστολής που θα επιλέξετε.

Ελλάδα: Οι αποστολές στην Ελλάδα γίνονται με συστημένη ταχυδρομική αποστολή, και η χρέωση είναι €7 ανά παραγγελία. Αποστολές μπορούν να πραγματοποιηθούν καθημερινά, πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον τόπο προορισμού και φόρτο εργασίας του courier. Συνήθως παίρνει 4-7 εργάσιμες μέρες.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Εάν το κόστος των προϊόντων στο καλάθι αγορών σας, φτάσει η υπερβεί τα €50, κατά την διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, θα μπορείτε να επιλέξετε δωρεάν αποστολή (Free Shipping). Στο παρόν στάδιο, και εν μέσω των περιοριστικών μέτρων, η δωρεάν αποστολή ισχύει μόνο για αποστολές εντός Κύπρου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και γίνονται δεκτές κάτω από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας εντός 5 ημερών από την παραλαβή τους στο τηλέφωνο +357 22 055602 ή με mail στο info@beautyaccess.net
  • Τα προϊόντα να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε και οι συσκευασίες τους να μην έχουν παραβιαστεί.
    Η διεύθυνση των προς επιστροφή προϊόντων είναι: Οδός Λητούς 6, 2028 Στρόβολος, Λευκωσία.

Δεν πραγματοποιούνται επιστροφές:

  • Χρημάτων
  • Καλλυντικών και κρεμών

Το κόστος της μεταφοράς των επιστρεφόμενων προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping